*mayday mayday!*

Ziyyad kena chicken pox!

ayayayayai!

tapi apesal nampak ceria aje awang kenit ni,tak menampakkan seperti org yan sedang sakit

main ketawa semua..tapi baguslah..kalau cranky and fussy saya juge yang susah

nasib la Ziyyad,tak dapek la jumpa awek cun umo 4 bulan tu

tak pasal kang kena jangkit

happy weekends semua orang🙂

p/s::hujung minggu ni duk umah la kami,kang bawak Ziyyad jalan Queensbay kang naya orang lain plak.

13 Responses to “*mayday mayday!*”

  1. Arin Says:

    ziyyad kene chicken pox ke?

  2. niza Says:

    alahaiiii siannyer dia…get well soon ziyyad…

  3. Elyn Says:

    ciken pox yg naik bubles tu kan?? ayooo sian nyer …. x silap x le mandi kan??

  4. merah Says:

    hati-hati… mama ziyyad pon bole kena jangkitan tau…

  5. Jiey^Mien Says:

    wahh.. siyannya dia.. hopefully cepat baik yea En.Ziyyad..

    (tiba2 terpikir, camne la bila anak2 dh besar nnt, org pun pggl, En. Rayyan, En. Ziyyad, huhuhu.. tak sanggup.. tak sanggup.. nak baby forever)

  6. Dils Says:

    duk umah time wiken pon best gak. movies galore. Well.. pirated movies? Heh

  7. NAZRI AHMAD Says:

    sian ziyyad..br igt nk p makan nasik kt umah hgpa…hehehe

  8. Queens Says:

    Adikku..
    bw ziyyad pi check dr tau..utk sahkan..
    ari tu puun ingat ayra chicken pox..tapi sekali rerupanya dia alergic ikan bilis naik bintik2 mcm tuh..

    take care sis..dokumah pun takpa..
    janji ngan yg tersayang..la ni cuaca tak elk pun nk kluar..

  9. SyahNur Says:

    semoga cepat sembuh ziyyad..

    my all 3 kids semua da kene serentak.. huhu.. mmg ade time diorg akan ok, sihat walafiat siap boleh berkejar2an lg.. but then, bile time bisa tu naik, sabar je la..

  10. oren Says:

    kedua2 hero akak dah kena chicken pox bebaru nih….mmg la hazab, tapi sib baik tak kena serentak..kalo tidak, pensan lah🙂

    so, cuti pun habis 2 minggu sbb kena kuarantin kan depa dari pegi nurseri..

    apapun, p la cek kat doktor yer..kut2 la bukan chicken pox, tapi lebih kepada rashes…

  11. Anasfadilah Says:

    kak oren::dah pegi jumpa DR.rahim..konfem chiken pox..berapa di rumah la kena kuarantin mama kecik tu

    Syahnur::memang budak2 tak rei sakit kan?main selagi mampu

    kak tiara:: memang dah sahih chiken px,siap ada bintik ada air lagi..tula mula2 ingat alergi sepi,rupanya campak pule..

    sekarang cuaca jerebu+H1N1 lagi

    nazri papa indah ::ak rezeki la..takpe,once Ziyyad dah baik,kami roger hangpa..Indah semakin comel..geram tengok dia!

    dils:: banyak pirated movies kat umahni still belum tengok..tak sempat!bagus juge duk umah ek..hahah

    merah:: kami dah kena masa kecik..tapi mungkin boleh kena seken time kot..emm..best juge..boleh cuti!lalalal (ada ka pi mintak sakit..teruk betui)

    jiey :nak baby foreverr and ever..nak peluk2 nak gomol2,nak geget..hehhe

    elyn::mandi daun bambu tak silap..bagi cepat sembuh..ape hal mandi daun bambu,mandi buih la baru best..heheh😛

    Niza:: thank u Niza🙂

    kak arin::yup..its the chiken little..hahaha.

  12. MIK'YAL Says:

    awek cun tu pun tak sabaq nk jumpa abg kacak ziyyad..muka cam anak arab daa budak tu🙂

    get well soon ziyyad!!!

  13. Hot Mummy Says:

    cian kt ziyyad..anyway smoga cepat sembuh okk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: