*and i decided*

to blogwalk/bloghop

hari ini sangatttt

sangattt emmm

sangat

oh ye

hari ini sangat Jumaat

selamat menghabiskan cuti hujung minggu di pusat membeli belah

Days - Weekend Myspace Comments

p/s::habiskan duit juge..kot ye hujung bulan masih bersisa duit gaji..miahahahah!

10 Responses to “*and i decided*”

  1. littlemama Says:

    ari ni sangat Jumaat, dan akak kena paksa training tak hingat!

    nasib la training live meeting from US so trainer duk nun jauh di US, jadi kami2 ni boleh dengar aje (eh ada ke dengar) sambil layan internet…ha..ha

  2. Elyn Says:

    arini saya sgtttt la letih.. rase nk blk tido je!!!

  3. azzamoro Says:

    saya pun bosan harini. sebab tuh nak pi client office then pi jalan2 kat Alamanda..huhu

  4. Farah Says:

    ari ni jumaat…uwaa malasnye nak kerjee!

  5. Dils Says:

    jom! tp ade keje tak siap lg

  6. Anasfadilah Says:

    kak ros:: live meeting..hehehe..layan internet la lagi masyukkk

    kak elyn:: tido masa lunch nanti..hahah..itupun yg selalu saya buat

    azza:;nak ikut!

    Farah::tula pasal…kepala nak cuti je ni

    Dils:: me too..kerje betimbun neh..tengok data la apa la..tak suka la nombor!

  7. Queens Says:

    saya hari ni sangat dilema, mandom and etc etc..even happy mlm tadi haihhh

    friday suppose to happy lorrrr

  8. Anasfadilah Says:

    tiara:: dilema apa pulak nye kak oi..semalam malam dah hepi2 dah…heheheh

    hari ni saya sangat..sangat Jumaat!

  9. oren Says:

    hahaha..

    hari yg sgt jumaat…

    duit tinggai kupang2 ja, mmg tak soppinglah..balik umah, tido..lagi best🙂

    selamat berhujung minggu…

  10. Anasfadilah Says:

    kak oren::kupang-kupang ok lagi..saya tinggai 5 duit saja..hahaha!

    selamat berhujung minggu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: