*collecting*

dulu saya ada collect stamps..dululahh

sekarang saya nak collect link blog pula

kepada semua para pembaca,silen reader,loud reader (ada ke term ni)

sila tinggal kan link blog anda pada ruang komen (tintong saya ) di bawah ini

saya nak tutup blog,tapi still nak baca blog boleh?

jasamu ku kenang🙂

p/s:; kasi tau link blog korang semua,saya nak buat page link list sendiri..supaya boleh buat blog walk🙂

jgn khuwatir teman semua, saya nggak tutupin blog ini selamnya.. (ni pegi blog yaya la ni..maid dia kasik surat chenta..hahahha)

kerna ada sedikit amat urusin

sementara itu ya teman-teman,bisa nggak ulasin templat di bawah ini ya


p/p/s:: husband doesnt like my new layout :((, he said its to white,its to plain,and its like kain tak cukup ela…huwaaaa!huwaaa!…ada idea,sila komen. saya majuk ni,nak duk bawah katil.

org lain komen ai tak kisah yu,tapi asben ai komen,ai kenottt

41 Responses to “*collecting*”

  1. Cikpid Says:

    Apsal nk ttp blog plak nih??jgnlaa camtu..

    http://www.cikpid.blogspot.com

  2. ♥cybermummy♥ Says:

    kenapa nak tutup ..baru nak beramah mesra ..
    http://mum-of-4.blogspot.com

  3. eiNa Says:

    aler… nnt ssh laa nk tgk hero pujaan Aira… =(

    link: http://a3lina.blogspot.com

  4. Farah Says:

    http://mylildreamz.blogspot.com

    jgn tutup lame2 yer..

  5. Cik As Says:

    template blog lama dah cantik tapi yang atas tu lago cantik …

    http://lailasewing.blogspot.com

  6. aZeeMaH Says:

    erkkk…nak tambah lg satu

    tantekkkkkkkkkkk bangetttttttt templat tu yaaaaaaaaaa

  7. aZeeMaH Says:

    awat nak tutup plak niiiiiiiiiiiii

    jgnnnn aaaaaaaaaaaaaa

  8. Jiji Says:

    wahhhhhhhhhh sudah berjaya tukar wrap@!~ *hi-five sket*

  9. azzamoro Says:

    i pun bagi

    http://azzamoro.blogspot.com

  10. Arin Says:

    u know my link kan?chewah..perasan sungguh kazen mu..anyway..la nih musim menukar layout la..me too ingt nk tukar..tunggu mood malas hilang dulu..and ur layout tuh: nice + simple..

  11. ainiayu Says:

    nape lak nk tuka nih..yg sedia ada dh ok…tk pe..nnt wat lawatan muhibbah kt umah saya ye…
    http://ainiayu75.blogspot.com

  12. Elyn Says:

    ibuk ziyyad ini link saya fozalin.blogspot.com…….

  13. Ibu Ayra Says:

    http://rosrusli.blogspot.com/

    2-2 cantekkk…. x tau nak pilih….

  14. precious innocent Says:

    nie kes nak mekap blog la nie…

    -mama emma-
    precious-innocent.blogspot

  15. mama danial Says:

    saya punyer jangan lupa:

    mbf657.blogspot.com

  16. Ummu Ilham™ Says:

    salam.
    comel template baru..
    add my link too ok..
    http://ummuilham.blogspot.com/

  17. irvanqiesy Says:

    da komen kt sini xsilent reader ni huhuhu…

    salam perkenalan…

    http://nadianep.blogspot.com

  18. aNnAsUeJiE Says:

    saya jugaaaaa~

    http://annasuejie.blogspot.com

  19. ska Says:

    hye erni! =)

    http://ska617.wordpress.com

  20. arezura Says:

    p/s :- hi there.. Again!

    Wanted to b a part of ur 'blog collection' jugak.. Hehe http://www.zainyismail.com.my

  21. MatAhaRiKu Says:

    nape nak tutup blog…template lama ok dah..but yg bru ni simple but nice..n npk kekreatifan empunya..

    http://al-fairiza.blogspot.com

  22. arezura Says:

    nk using a new template ka..? yg stay ada nie lg 'cute'..sweet sket then tat one.. :B

  23. NaDiaH SiDeK Says:

    nk tukar template ek? ok jgk template tu tp header tu agak crowded la. suka lg color kat template skrg ni…soft je warnanya =)

    http://ummsyuhada.blogspot.com/

  24. Sheila Wahid Says:

    Salam,

    Cantik layout yang baru ^_^

    Mai le join crafters-cottage community forum

    Blog : http://nice2craft.blogspot.com
    Website : http://www.crafters-cottage.com
    Forum : http://www.crafters-cottage.com/forum

  25. tulip Says:

    tulipfebruary.blogspot.com

  26. Haida Hussin Says:

    haidahussin.blogspot.com

    template baru tu cantik.. less crowded.

  27. Jiey^Mien Says:

    http://kernakasihkita.blogspot.com

    nak mintak design kan blog jiey bleh?😛

  28. e.l.i.s.s.m.i.e Says:

    banner lawa yang baru tu🙂

    htpp://elissmie.blogspot.com

  29. Nik Says:

    nah blog sayer

    http://undermousearrest2.blogspot.com

  30. littlemama Says:

    layout baru tu cantik! headernya pun comel je.. very creative..kain tak cukup ela? he..he.. maybe boleh guna background kaler pastel tapi remain white untuk bahagian content.

    http://littlemamadiary.com

  31. Dils Says:

    I like the header. Tp agak putih la. Hehe.. macam kain tak cukup ela, tak terpk la plak. Hehe

  32. Shila Says:

    jgn lupa ex-skulmate neh.

    http://shilashower.blogspot.com

    ka hang nak katop blogspot. paihtu jadik .com. =P

  33. precious innocent Says:

    lupa lak nak kasi komen… layout blog baru bg akak dah cun.. cuma kalau bos besaq kata plain sgt, dila cuba pakai opacity utk bground tu…

    meaning ada colour la.. antara transparent dgn x.. huhu…

    ps, lawa la layout baru tu… custom made ke?? buat sdiri?? nak belajar boleh x? lalala..

    -mama emma-

  34. Akmal Says:

    saya rasa laaa..tp jgn majuk tau hehehe..cute lagi template skrg ni, simple, santai dan lebih relaks

    yg baru tu headernye agak 'keras'..tp cloud and rainbow kat column sebelah tu cute hehehe..
    jgn mara ye🙂

    http://rumahno14.blogspot.com

  35. mamarempit Says:

    memang la kan..kalo asben yg komen…pergh…menyentap jantong kalbu…kan kan kan??

    Jgn lupe link tau..

    http://norlijamal.blogspot.com

  36. ms ct Says:

    http://ctsarah82.blogspot.com/

    kenapa nak tutup blog?..jangan tutup lama-lama ye..

  37. neeza Says:

    i love reading ur blog.. just to let u know🙂

  38. ayousha Says:

    add sy juga…
    http://www.ayousha.com

  39. BabyIbu Says:

    Kem peluk cium to
    Ziyyad..mmuahhh

    http://babyibu.blogspot.com/

  40. rina Says:

    http://virtualpalace.blogdrive.com

    tp blog ni sebulan sekali kalau ada pon updatenye😛

  41. Miz Izzy Says:

    mizizzydizzy.blogspot.com

    kak dila. asal tutup blog?
    nanti da xde update pasal ziyyad n ur sewing stuff. haha! xD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: