::hey ya all!come visit!!::

this is my frugalicious site.. i copy some of my frugalicious project to another new blog at wordpress…

(saja tukar angin….hehehe)

ada booties,diaper bag,soft baby book…and i hope many more coming soon..

(Ya Allah…saya berdoa semoga harapan dan impian mendapat sewing machine menjadi kenyataan…aminnnnnn *tolong amin kan untuk saya ye kawan2*)

hopefully i can sell it online,after dapat mesin jahit..InsyaAllah..

(so can not jual if hand sewn stuff…aiyohhh!)

i am so motivated to sell my diaper aka messenger bag online

(harap dapat tambah duit sikit utk beli designer handbag….hahahah…NOT!…tambah duit dapur sedikit sebanyak…)

buat masa ni,my wordpress blog adalah utk para pembaca (if any readers…heh…sapolah nak baca blog bunda yg suka merepek ni….hhehehe…jika ada yang sudi baca…maceh ye*blush*) yang suka tgk my so called hand sewn barang2 Chomel….

ok…here goes nothing…come visit

https://goldmedalribbon2.wordpress.com/

(totally for my frugalicious projects only….)

p/s::tgh mengandung mengidam mesin jahit aci tak?

6 Responses to “::hey ya all!come visit!!::”

  1. ~Lady_D~ Says:

    nanti time kita pregnant nak ngidam keTa la.. ekekeke

  2. Elyn Says:

    ok la tu ngidam mesin jahit dr i ngidam nk kete baru hahhahaahha

  3. snazzynsuch Says:

    good luck!

  4. Anasfadilah Says:

    lady d::ngidam kete…wah!harus la

    kak elyn::sekarang mak moden ngidam benda gajet and elektronik je kot…tak main la rusa daging kaler biru ke ek…hahaha

    snazzy::thanks!(hopefully to buy some magnetic clasp from u!)

  5. Jiji Says:

    tak sakit pinggang ke dilot jahet jahet?

  6. Anasfadilah Says:

    jiji::pasal duduk atas bangku tak sakit sangat…tapi kalau tak disuruh berhenti rehat oleh asben terchenta…mau patah pinggang jugak la…hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: