::poko?!?::

saya::kita letak nama dia sugar la..

En.Suami:: tak mahulah…diakan jantan..kita letak nama dia popo

saya::popo?haaa!kita letak nama dia coklat nak

En.Suami::hish tak mau la..kita letak nama dia sanusi

saya::sanusi??!hahaha…tak mau,dila nak letak nama sugar ( sambil nyanyi..ooh sugar,sugar…ohh honey,honey)

En.Suami::Kamaruzzaman la…

saya::ntahapahapa je nama…sugar gak…tak kira…nak panggil dia sugar

En.Suami::lagi sekali sayang cakap nama dia sugar,abang tak mahu cakap ngan sayang

saya::eh,gitu pulak..boleh ke macam tu?abes nak letak dia nama apa?

En.Suami::(sambil fikir….) haaa!poko

saya::emm…boleh lah..poko pun ok.

En.Suami::ok,kita shake hand,nama dia poko…deal ok.

saya::(sambil shake hand) ok,nama dia poko

beberapa minit lepas tu

En.Suami::kita letak nama dia piko la

saya::eh…dah shake hand dah…mana boleh tukar2 lagi

En.Suami::ok lah poko…

siapa poko?apasal sampai susah naa nak bagi nama?hehehe…nanti jerlah saya citer sape poko ni…poko comel…

p/s::oohh sugar ohh honey honey!

::UPDATE::

saya…dengan sukahatinya ingin memaklumkan kepada para pembaca (if any…hehehe) bahawa saya

Bunda kepada Chomel yang bakal lahir,dan Cik Suri Hati Anas

akan bercuti pada 16/6/08 (kepada yang nak tahu birthday saya ialah 17/6/08…sila wish saya,supaya saya kekal happy dan tak gundah memikirkan tak siapa nak wish…hahaha…boleh gitu?)

saya akan cube ber online di rumah menggunakan maxis broadband,jika dan haya jika sempat apply….hahahah

sekian….MekasEyyyy!

p/s::tak mampu pangku kepala dah ni…rase macam nak tido hatta tengah menaip pun…haih!!

@males@males@males@males

14 Responses to “::poko?!?::”

  1. JeP Says:

    epi pre-besday ernirocs!

    hadiahnyer….jeng2 jenggg…

    *takde sebenarnyer*

    :p

  2. at-ten Says:

    salam
    wei..itu lagu archies tu, lagu feveret aku tuh..

    ooh sugar, sugar..ooh honey, honey..

  3. Anasfadilah Says:

    jep::utk aku tade hadiah tidak ape…tapi utk my Chomel..u must HAVE hadiah…k…tak kira la…pacifier ke,booties ke…murah ke mahal ke…i dont care…hehehe..ernirocs..dah lama tak dengar ayat tu..hehe

    atan::yup lagi archies…videoclip dia kiut je..hehe…ada gak geng archie ngan aku…hehe

  4. Arin Says:

    wah..udah mau cuti ek?nnt blog dr umah tau..teringat zaman2 anum nk kuar..kuar jam 2.29pm..kol 3am before tuh mak dia still berposak ngn keje yg menimbun..kehkehkeh..

  5. Anasfadilah Says:

    kak arin::i will blog,only and if only i subscribe with maxis broadband…RM68 a month is cheap cheap,can subscribe…thanks to kak long and abg faizal,told me about dis..i feel stupid writing in english…sekian…hahaha (kepala weng…ngantuk bangat…need sleep,need rest!)

  6. Arin Says:

    tapi diigatkan..kadang2 line maxis agak selo gile..sama je nnt cam dial up..tapi tak kisah le..asalkan leh ber net kan..la nih celcom broadband ader promo..free modem..tapi kene bayau few $$ upfront la..modem nye amat kecik cam pendrive ajo..maxis nye agak besau ..hehehhe..

  7. Anasfadilah Says:

    kak arin::cincai la kak arin…pening sebenarnye nak guna mana…hari tu g TM…tanya broadband…bayak $$$ nak jkena bayar gak mula2…pilih maxis je la…(kepala pusing kepala pusing)..pilih yang paling murah dan paling senang…heheh

  8. !Nt4N Says:

    makcik..

    bday sama ngan suamiku..

    adakah tahun yg sama 1981??

  9. Anasfadilah Says:

    intan::saya 1983!saya mude lagi…yayayayay!(sambil buat lompat bintang…hahaha)

    p/s::membohong punya bakal mak…mana ada kuasa nak buat lompat bintang bagai…hahaha

  10. azzamoro Says:

    ehehe… selamat bercuti. My birthday 16th June.. a day before yours..seronoknyer dpt cuti awal..hmm
    BTW, maxis broadband in KL sgtla lembab sampai i cut the line.. skang ke streamyx..sgt puas hati..hehe..

  11. Anasfadilah Says:

    Azza::yay!june baby!hehehe…kat rumah my mum kat kl pun,diorang guna strymx…mmg lah laju bangat!!..tapi tulah nak setup the land line for my home la pulak,dah bersatus,pastu tak masuk lagi broadband…beratus lagi…wahh!malas laa…

  12. Aku Bukan Bidadari Says:

    wah wah wah wah!!!
    Dila nih cuti terus smpai lepas pantang ke apa?? best nya bestnya!!!!!!!

    anywy happy birthdayyyyyy… (in advance)semoga berbahagia selalu disamping insan2 tersayang..

  13. Elyn Says:

    yahoo…. dh ade kwn yg bercuti same (mcm la dekatkan???) hahahha

    btw…. maxis amat la lembab nk load pic tau…. makan hati!!!

    sile la pakai stremyx kalo nk tepek pic byk2 heheheh

  14. Anasfadilah Says:

    tiara::rezeki dapat awal…ikutkan kena kerja sampai hujung bulan 6…tapi nampaknye asben mengizinkan cuti awal…hehehe…maceh for the wish *blush*

    kak elyn::yayayay!sekarang tak jeles lagi dgn kak elyn..yahooo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: